Fokus på service och eftermarknad

​I vår bransch, där en maskin som står stilla snabbt börjar kosta pengar, är snabb och god service mycket viktigt. Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa våra kunder. Om en tröska till exempel havererar mitt i skörden så finns vi alltid där, redo att rycka ut direkt. Vi har tre servicebilar till vårt förfogande under skördetid och våra duktiga mekaniker utför en hel del service på plats. Vårt motto är att ” inget är omöjligt “, så har vi resonerat i alla år.

I servicearbetet är vår målsättning att lösa problemet på det snabbaste och mest ekonomiska sättet. ​Genom att även ha ett uppdaterat och välfyllt lager av reservdelar lyckas vi med detta. Vi är alltid på tårna och vet oftast vilka reservdelar det är störst efterfrågan på. För att underlätta ytterligare för våra kunder har vi märkt upp vissa reservdelar med vår MaskinGruppen logga, så att det blir lättare att hitta rätt produkt.

​Många kunder har varit med sedan starten 1993 och kundunderlaget växer ständigt. Vi är också ett företag som verkligen tar seriöst på eftermarknaden. De begagnade maskiner och säljs sedan vidare i bästa möjliga skick. Det som vi säljer ska alltid se trevligt ut, samt vara prisvärt.

​Genom att vi satsat mycket på datorer kan vi på ett smidigt sätt följa en maskin genom åren. Därmed vet vi vas som gjorts med en maskin och kan lättare dra slutsatser kring vad som behöver göras. På så sätt blir vårt arbete effektivt, vilket i slutändan gynnar våra kunder!

MF_5S_125_WITH_DISK_MOWER_WORKING_BEZU_0521_15_181981

Verkstad

Mikael Nilsson
Verkmästare
Telefon: 046-20 52 75
Mobil: 070-333 92 14
Mail: mikael@m​gab.nu

Åke Berlin
Mekaniker
Telefon: 046-20 52 75
Mobil: 070-333 52 71
Mail: ake@mgab.nu

Kenneth Brostedt
Mekaniker
Telefon: 046-20 52 75
Mobil: 070-333 52 73
Mail: kenneth@mgab.nu

Marc Ahlerup
Mekaniker
Telefon: 046-20 52 75
Mail: marc@mgab.nu

Maskingruppen-ab
Maskingruppen-ab

Kontakta oss

Undrar du över något gällande de traktorer vi säljer eller tillverkarna de kommer ifrån? Då kan du ta kontakt med oss på Maskingruppen Staffanstorp. Vi har kunskapen och erfarenheten för att kunna vägleda dig bland de olika modellerna. Så ta tillfället i akt och ta kontakt med oss idag via telefon eller mejl!

Kontaktformulär