- din maskinhandlare i sydväst!

Ring oss 046-20 52 70

Nyhet!

Nya MF 8S-Serien


Begagnade traktorer, maskiner och redskap

Vi har ett bra urval av​ begagnade traktorer från av ett antal olika kända märken. Vårt utbud av traktorer uppdateras kontinuerligt. Om du letar efter något speciellt eller vill titta på något av det vi har inne så tveka inte att kontakta oss på telefon, mail eller kom och besök oss.

När det gäller begagnat så har vi endast fullständigt genomgångna maskiner. Vi kan med säkerhet fastställa att våra begagnade traktorer är i det bästa skick de kan vara för sin ålder. Våra fordonstekniker arbetar noggrant och minutiöst med alla detaljer för att kunna garantera att allt är genomgånget och klart innan maskinen ifråga ställs ut till försäljning.

Kvalité på begagnade traktorer

Vi har mångårig erfarenhet av alla slags maskiner för lantbruk, bygg och väg. Vår stab av medarbetare är personer med mycket god utbildning och kunskap samt kännedom inom alla fordonstekniska områden som en maskinpark kräver.​ Vi vet vad traktorerna behöver för att fungera som de ska.

Några av våra traktormärken

  • ​John Deere
  • Massey Ferguson

  • Volvo
  • Yanmar​
  • Case

Var trygg när du köper begagnat

När du köper en begagnad maskin hos oss är du trygg i att vi står för snabb och korrekt service när det krävs, och om dina traktorer och andra maskiner behöver översyn då och då. Därför är vi stolta över den omedelbara hjälp vi kan ge när ett problem dyker upp. Problem är till för att lösas och tro oss, vi har den kompetensen. Vi har ett brett utbud av reservdelar, för vi har god kännedom om just vilka delar som kan komma i fråga för utbyte. Hos oss finner du den kompetens du söker. Var därför extra trygg med ett traktorköp från Maskingruppen AB, din pålitlige maskinhandlare i sydväst.

Adress

MaskinGruppen AB

Teknikvägen 4

245 34 Staffanstorp

Kontakt

​Telefon: 046-20 52 70

Fax: 046-20 52 79

Email: sven@mgab.nu

Hitta oss​